Prijsvraag

Met grote regelmaat geven wij prijzen weg op De Digitale Stad Nieuwegein. Ook deze maand kunt u weer meedoen met de prijsvraag. Op zaterdag 10 december 2016 gaat de ‘Tribute To The Cats Band’ een concert geven in Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht. Deze band brengt een ode aan de roemruchte Volendamse succesformatie The Cats. Tijdens dit concert kunt u genieten van de mooiste muziek en de grootste hits!

Door mee te doen aan deze prijsvraag maakt u kans op twee Concert Tickets voor dit exclusieve concert. In samenwerking met Fletcher Events geven wij twee kaarten weg. Meedoen met de prijsvraag kan tot maandag 5 december 2016. Veel succes!

Dit fantastische concert wordt georganiseerd door Fletcher Events, een tak binnen de keten Fletcher Hotels. Fletcher Events maakt op dit moment grote stappen door middel van succes en groei in personeel en evenementen. Zo staan in december nog 3 concerten in Nieuwegein op de planning. Dit zijn de 3Js op zaterdag 3 december, Laura Fygi op zaterdag 16 december  en Gare Du Nord met een Dinnershow op zaterdag 17 december! Uit alle inzenders trekt de hoofdredacteur van De Digitale Stad Nieuwegein de winnaars. Ga hier naar de prijsvraag.

persfoto-tribute-to-the-cats-bandpersfoto-tribute-to-the-cats-band

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren