Nieuwe huisstijl, logo en website Oosterlicht College

Het Oosterlicht College heeft met ingang van dit schooljaar een nieuwe huisstijl met een daarbij behorend nieuw kleurrijk logo en een frisse website!

‘Sinds twee jaar functioneren onze school en het Oosterlicht Vianen allebei als zelfstandige school. Er is nu voor gekozen dat het Oosterlicht College Vianen een nieuwe schoolnaam heeft gekregen (Lekpoort College) en het Oosterlicht College Nieuwegein een nieuwe huisstijl’ aldus het bestuur van de school in Nieuwegein.

Betekenis
Het nieuwe logo van het Oosterlicht College bestaat uit allerlei kleuren en bouwsteentjes, ofwel vormen. ‘Die staan symbool voor de verschillen en diversiteit die in onze school aanwezig zijn. Samen vormen die dan weer het Oosterlicht College. Door de verschillende bouwsteentjes, die heel divers en groter of kleiner zijn met elkaar te verbinden, is ons logo ontstaan.’

Nieuwe website
De bouwstenen/vormen van het logo komen ook als losse elementen terug in onze huisstijl. Dat is bijvoorbeeld terug te zien in onze nieuwe website www.oosterlichtcollege.nl die wij op 26 augustus feestelijk in gebruik hebben genomen.

Verbinding
Met het nieuwe logo, de huisstijl en de website stralen we uit dat we in verbinding met elkaar staan, want samen zijn wij het Oosterlicht. We vormen het Oosterlicht in verbinding met elkaar, de wereld en met de praktijk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren