Leuke kinderactiviteiten in de herfstvakantie

Van 26 oktober tot en met 3 november is het herfstvakantie. Kinderplatform Nieuwegein organiseert allemaal leuke activiteiten door heel Nieuwegein. Of het nu regent of de zon straalt en of je nu van knutselen of sporten houdt: er is altijd iets te doen dus je hoeft je niet te vervelen.

Maak bijvoorbeeld een Halloween-trekpop bij Bouwspeeltuin Jeugdland, ontdek in het Natuurkwartier hoe dieren slapen en reis in de Bibliotheek samen met SportID een virtuele wereld over tijdens de VR-experience (ook voor volwassenen!). Liever kleuren? Kom dan langs bij het Kleurfeest Bij de Fortwachter. Of bezoek een voorstelling in de KOM, doe mee aan Peuterstapjes met Movactor en maak een toffe hut bij Bouwspeeltuin Bouwgein.

Over het Kinderplatform
In het Kinderplatform organiseren verschillende lokale organisaties op een informele manier zoveel mogelijk activiteiten voor kinderen in de schoolvakanties. De activiteiten zijn leerzaam, gezellig en vooral erg leuk. De organisatie zorgt ervoor dat alle activiteiten zo laagdrempelig en toegankelijk mogelijk zijn. Zo kunnen zij, in samenwerking met Nieuwegein Stadspas, activiteiten gratis aanbieden.

Meer informatie over de activiteiten is te vinden op de Facebookpagina van Kinderplatform Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren