HELLA doet mee aan Noordkaap Challenge

Het Nieuwegeinse bedrijf HELLA Benelux BV gaat deelnemen aan de Noordkaap Challenge voor 3FM Serious Request. Deze Challenge start op woensdag 9 december in Hilversum bij de 3FM studio’s om vervolgens naar de Noordkaap te rijden en vanaf daar weer terug, om op 21 december aan te komen bij het Glazen Huis in Heerlen. Het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor 3FM Serious Request dat zich dit jaar inzet voor jongeren en kinderen in oorlogs- en conflictgebieden. HELLA Benelux BV is tevens ‘friend of the challenge’.

Team HELLA bestaat uit drie vertegenwoordigers die het aandurven om de lange en koude tocht te maken, maar die eveneens niet bang zijn gave opdrachten uit te voeren. Relaties van HELLA kunnen opdrachten insturen in ruil voor een donatie. Bijna niets is te gek! Van de challenges zullen video-, blog- en fotoregistraties gemaakt worden, zodat relaties er op afstand van mee kunnen genieten. Op deze manier probeert HELLA in de knusse decembermaand samen met haar relaties een steentje aan het goede doel bij te dragen.

Naast alle challenges staan de teamleden voor nog een andere uitdaging: het laten zien en gebruiken van HELLA producten onder soms barre, winterse omstandigheden. Dit alles na het rijden van afstanden die schommelen tussen de 500 en 800 kilometer per dag. Het team van HELLA dat deelneemt aan de Noordkaap Challenge is een combinatie van Nederlandse en Belgische collega’s. Een deel van het geld dat HELLA ophaalt met de challenge zal daarom gedoneerd worden aan de Belgische variant op 3FM Serious Request: Music For Life van Studio Brussel.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren