Festival kriebels bij finales IJsselpop

Vrijdag 12 en zaterdag 13 juli j.l. werden bij Highlands de finales gehouden van de voorrondes van IJsselpop editie 2002. Zoals al door de organisatie verwacht en met medewerking van het weer werd het een zeer geslaagd minifestival. Beide avonden streven 4 bands ernaar om op het IJsselpopfestival van zaterdag 21 september a.s. acte de presens te mogen en kunnen geven. Voor de jury was het niet makkelijk om tot een uitslag te komen.

De juryrapporten lagen qua puntentelling zo dicht bij elkaar dat de winnende bands in de meeste gevallen een minimaal puntenverschil hadden. Uiteindelijk werd het op de vrijdagavond de Nederlandstalige Rockband “het Weer” dat wist te winnen vlak voor het eveneens Nederlandstalige “Triplex”. Zaterdagavond werd het finaleweekend afgesloten door de winnaar van deze avond de band “R*A*D”, zij stonden en staan garant voor een overweldigend en spetterend optreden, waarbij de “ FUN” vanaf straalt.

Zaterdag 21 september is de finale van IJsselpop 2002 op festivalterrein ’t Podium naast het gemeentehuis van IJsselstein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren