‘BiZZp leert snellezen’

BIZZP, het Nieuwegeins businessplatform voor zelfstandig ondernemers, organiseert op dinsdagavond 22 april een avond voor leden en belangstellenden met als thema ‘Leren snellezen.’

In het huidige informatietijdperk worden we overspoeld door e-mails, tweets, dossiers en andere info die we snel en efficiënt tot ons moeten nemen. Bastiaan van Achterbergh, oprichter van lerensnellezen.nl, laat in een training van een uur zien hoe we met lezen hogere snelheden kunnen bereiken en toch de informatie goed begrijpen en vasthouden. Deelnemers moet daarvoor een nog niet gelezen artikel, krant of boek meenemen.

De training vindt plaats in Sport- en Evenementencomplex Merwestein aan het Merweplein 1 in Nieuwegein. Na afloop is er een netwerkborrel. De aanvang is 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur). De toegang is gratis, wel worden belangstellenden verzocht zich aan te melden op de website van BiZZp Nieuiwegein. Hier vindt u ook meer informatie over BiZZp. Voor meer informatie kunt u ook bellen met BiZZp-voorzitter Huub van Baal, 064 941 65 67.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren